Omtale

Ret ind!

11. april 2019

Der mangler repressalier, når politikerne ikke tager ansvar for deres handlinger!

Det efterspørger den højt dekoreret krigsveteran og folketingskandidat for Venstre, Jacob Panton, i en samtale med tidligere officer og whistleblower Anders Kærgaard. De kæmper begge for retfærdighed og en politisk kultur, hvor politikerne tør erkende fejl og tage ansvar for deres handlinger. På slagmarken handler arbejdet om liv og død, mens den politiske verden, i følge de to, er præget af karriere og magt i en grad, så det skygger for gode ordentlige løsninger.

Jacob blev skudt fem gange: – Jeg kunne ikke se filmen igen

29. marts 2019

Jacob Panton fortalte torsdag aften i en dokumentar på TV2 om, hvordan han bruger sin egen, forfærdelige krigshistorie til at hjælpe andre veteraner. Men han så ikke selv dokumentaren, da den blev sendt i tv

Se ny dokumentar på tv om såret veteran fra Stevns

23. marts 2019

Den dramatiske historie om veteranen Jacob Panton Kristiansens oplevelser i Afghanistan og den svære tid bagefter tilbage til livet bliver nu vist på landsdækkkende tv. Det sker på torsdag 28. marts kl. 20.00, hvor TV2 sender dokumentaren: Den døde soldat. Allerede inden da kan abonnenter på TV2 Play se den på skærmen, når det passer ind i programmet.

Han blev skudt af Taleban og var død i tre minutter – nu vil han ikke slippe livet som soldat

23. marts 2019

Fire kugler fløj henover hovedet på ham. Iført kampvognsdragt, vest og hjelm kæmpede han sig på maven frem i sand, sten og støv. Han skulle væk nu.

Den danske kampvognskommandør var alene på landjorden i den urolige Helmand-provins i Afghanistan. Resten af hans besætning sad i bæltekøretøjet flere meter derfra.

Veteran: Det nager mig, at Danmark ikke lever op til aftalen om at bruge 2 pct. af vores bnp

July 11, 2018

Det gør ondt, når USA over næsten et årti nævner os som et af de lande, der ikke skuldrer sit ansvar. Lige nu leverer USA 70 pct. til Natos budget, mens andre lande ikke betaler det, de skal. Når man er venner, må man løfte i fællesskab. Vi deler de samme værdier. Vi skal være der for hinanden. Danmark er der desværre bare ikke mere. Vi har svigtet og lever ikke op til aftalen.

Veteranpolitik på Stevns

July 16, 2018

Store Heddinge:
Der bor 146 borgere på Stevns, som har været udsendt i dansk tjeneste, og derfor er at betragte som veteraner, som er betegnelsen for personer, som har været udsendt i mindst én international mission.

En af disse sidder i kommunalbestyrelsen og hedder Jacob Panton Kristiansen (V), og på kommunalbestyrelsesmødet den 21.3. foreslog han, at Stevns Kommune fik en veteranpolitik.

Krigsveteran: Jeg døde – og blev genoplivet til en udmattende kamp mod systemet

September 05, 2018

DEBAT: For den sårede soldat betyder hjemkomsten en ny og opslidende kamp, hvor der skal kæmpes for erstatning, for forståelse og for ikke at miste sig selv, skriver veteran Jacob Panton-Kristiansen (V).

Venstres krigshelt vil bringe »ordentlighed« tilbage til Christiansborg

March 06, 2018

Vi skal passe på med at skære alle udlændinge over en kam, mener Venstres folketingskandidat,  Jacob Panton-Kristiansen, som statsministeren personligt har opfordret til at stille op til næste folketingsvalg.

Jacob tæt på at forbløde for fædrelandet

January 17, 2017

Jacob Panton-Kristiansen er krigsveteran.

Men hans kamp er ikke slut.

På den baggrund har han taget udfordringen op som folketingskandidat for Venstres Faxe kreds, i Storkeds Sjælland.

Lokal valgt som Venstres nye folketingskandidat

February 09, 2018

Jacob Panton Kristiansen er valgt som Venstres nye folketingskandidat i Faxe Stevns kredsen.

“Både formanden for Venstre Faxe, Malene Snedgaard og undertegnede er begejstrede for, at Jacob har sagt ja til at stille op – Jacob er en stærk, ny uimponeret stemme i dansk politik, og hans arbejde for sine sårede krigsveterankollegaer har allerede givet ham et politiske netværk, som er stærkere end mange af de politikere, der allerede sidder på Borgen.”

Han blev ramt af skud fem gange og var i livsfare – i dag tog han gerne afsted igen

August 24, 2017

Jacob Panton-Kristiansen bliver hyldet for sin tid som soldat i Afghanistan, hvor han blev ramt af flere skud. Han vidste, at risikoen for at dø var til stede. Alligevel har han ikke et sekund fortrudt, at han som soldat blev udstationeret til flere krigsramte områder. Senest i Afghanistan i Helmand-provinsen i 2012.

Men på en patrulje gik det galt…

Stevns KV17 – 17. november 2017

November 17, 2017

Ny i politik: Jacob taler børnenes sag

​Citat: “Jeg mener, at jeg vil kunne bidrage med at finde nogle løsninger, hvor andre giver op. Om nogen så ved en soldat, hvor vigtigt det er at samarbejde om opgaverne og udvise loyalitet. Det vil jeg kunne bidrage med, og så ved jeg også med mig selv, at jeg når de mål, jeg sætter mig for. Men det opnår man kun ved at lytte til andre, så man får alle løsningsmodeller på bordet og ikke kun éns egen, siger den handlings orienterede Venstre-mand”.